Vissza a Bach-virágterápia shopba

Üzletszabályzat 1. A vásárlás alapfeltétele

  A Bach-virágterápia internetes áruházban történő vásárlás alapfeltétele, hogy a megrendelő ill. a vásárló minden tekintetben elfogadja az Ulmus Kft. üzletszabályzatában foglalt feltételeket. A megrendelés véglegesítése - a Megrendel gombra kattintással - egyben az üzletszabályzat feltételeinek elfogadását jelenti.

  A megvásárolni kívánt termék(ek) kiválasztása

  A megvásárolható termékek kategóriákba vannak sorolva, melyen belül további alcsoportok találhatók. A kívánt termékcsoportra kattintva, részletes terméklistát kap, itt választhat a termékek közül, és eljuthat a termékek részletes információs oldalára, amelyen már nagyobb fénykép és részletes leírás is található. A termékekhez tartozó képek csak illusztrációként szolgálnak. A Kereső segítségével a termékeket a típus, név, valamint a különféle terméktulajdonságok alapján keresheti.

  A vásárlás folyamata

  A Bach-virágterápia internetes áruházban megvásárolható termékek mellett található kosár ikonra kattintva még nem vásárolja meg a terméket, csak előkészíti a megrendeléshez. Ilyenkor megjelenik az Ön kosarának részletes tartalma és annak aktuális értéke. A kosár tartalmát később még szabadon módosíthatja, az abban található cikkeket a kosárból törölheti. A Kosár tartalma a Bach-virágterápia internetes áruház bármely oldalán hozzáférhető, így bármikor ellenőrizheti a vásárlásra kiválasztott termékeket.
  Amennyiben a kosárban foglalt termékeket meg kívánja vásárolni, úgy a vásárlás folyamatát a Megrendelés gombbal kezdheti meg.

 2. A megrendelés 5 lépésből áll:

  1. Bejelentkezés

  Amennyiben Ön már regisztrált felhasználónk, csak a regisztrált e-mail címét és a jelszavát kell megadnia. Ha még nem regisztrált, a regisztrációt egyszerűen végrehajthatja. A regisztráció során meg kell adni a megrendelő adatait, a szállítási és számlázási címet. A mezőket minden esetben ki kell tölteni, ennek hiányában a rendszer nem fogadja el a regisztrációt. A megadott adatok a gyorsabb és rugalmasabb vásárlást, a számlázást és a szállítást segítik elő.

  2. Kosár tartalma

  A kiválasztott termékek automatikusan megjelennek az oldalon, kérjük ellenőrizze azokat. A kosár tartalmán Módosíthat, a Kosár ürítése gombbal az addig kiválasztott termékeket törölheti is.
  A folytatáshoz kattintson a Megrendel gombra.

  3. Fizetési, Szállítási, és Egyéb lehetőségek
  Válassza ki az Önnek legmegfelelőbbet! Minden adat kitöltése kötelező! Módosításhoz válassza a Vissza gombot.
  A folytatáshoz kattintson a Tovább gombra.

  4. Termékek megrendelése

  Kérjük ellenőrizze megrendelését még egyszer. Automatikusan megjelennek a szállítási és számlázási információk, az Ön által kiválasztott termékek, valamint a kiválasztott Fizetési, számlázási és egyéb lehetőségek. A Vissza gombra kattintva módosíthatja a feltüntetett adatokat. A Megjegyzés rovatban hasznos információkat adhat meg a megrendeléssel vagy a kiszállítással kapcsolatban. A "Termékek megrendelése" oldalon már feltüntetésre kerül fizetendő szállítási díj is, amelyet a számla is tartalmazni fog.
  Ha mindent megfelelőnek talált, a Megrendel gombra kattintva véglegesítheti a megrendelését.

  5. Befejezés

  A megrendelési folyamat lezárult. Megrendeléséről minden esetben írásos visszaigazolást kap, melyet e-mailben küldünk meg Önnek. A visszaigazolás tartalmazza a megrendelés legfontosabb adatait, a megrendelés nyilvántartási számát, valamint egy internetes linket, amely arra az internetes oldalra mutat, ahol Ön nyomon követheti megrendelésének állapotát ill. teljesítését.

  A szállítás módja

  A szállítást a DPD futárszolgálat végzi. Az átvételi elismervényt csak abban az esetben írja alá (az árut csak akkor vegye át), ha a csomagot tételesen ellenőrizte, és hiányosságot ill. sérülést nem tapasztalt. Az átvétel utáni hiányosságokra vagy sérülésekre vonatkozó reklamációkat nem áll módunkban elfogadni. Kérjük, hogy a s csomagszállítás utánvételi igazolószelvényét őrizze meg. A szállítási cím lehet eltérő a számlázási címtől. Szállítási címnek kérünk olyan címet megadni, ahol a várható szállítási napon (hétköznapokon) 8 és 17 óra között mindig tartózkodik valaki, aki a csomagot átveszi és az áru ellenértékét kifizeti. A számlát a csomagban találja.

  A szállítási határidő

  A szállítások várható határideje: 1-5 munkanap az ország bármely pontjára. A beérkezett megrendelések feldolgozása a kézhezvételt követően azonnal megkezdődik. Futárcéges csomagszállításra hétfőn és csütörtökön adjuk át a 12 óráig véglegesített megrendeléseket. Az ezután beérkező módosítási kéréseket csak külön csomagban tudjuk teljesíteni, ill. a megrendelések lemondására is eddig van lehetőség.
  Amennyiben a megrendelés teljesítése bármilyen okból akadályba ütközik, úgy haladéktalanul felvesszük Önnel a kapcsolatot telefon, e-mail vagy telefax útján a továbbiak egyeztetése érdekében.
  Az esetleges szállítási késedelem, vagy a megrendelés teljes meghiúsulása esetén a Ulmus Kft.-t kártérítési kötelezettség nem terheli.

  A szállítás díja

  A szállítás díja az ország teljes területére vonatkozóan 1.600 Ft csomagonként. Szállítási díjat nem számlázunk ki abban az esetben, ha a megrendelés (ÁFÁ-s) értéke meghaladja a 100.000 Ft-ot. Csomagolási költséget - a rendelési értéktől függetlenül - nem számítunk fel.

  A fizetés módja

  A megrendelt áru ellenértékét Ön átutalással vagy utánvéttel egyenlítheti ki. Az utánvét összegét Ön a csomagot átadó futárnak fizeti ki, amely összeg tartalmazza az áruszámla összegét és a postai szállítás költségét.
  Átutalásos vásárlás esetén a szállítást abban az esetben kezdjük meg, ha vételárat a bankszámlánkon már jóváírták.

  Vételár

  A termékek mellett feltüntetett árak tartalmazzák az Általános Forgalmi Adót (ÁFÁ-t), nem tartalmazzák azonban a szállítás költségeit.

  Garancia és szavatosság

  Az eladó a Bach-virágterápia internetes áruház oldalain értékesített árucikkekre a termékeken feltüntetett szavatossági idő lejártáig szavatosságot vállal.
  Csere vagy visszavásárlás esetén csak az eredeti csomagolásban áll módunkban átvenni a terméket. Az eladó a megvásárolt termékekre vonatkozóan visszafizetési vagy cseregaranciát csak abban az esetben vállal, ha az adott termék:
  - hibája bizonyítottan az átvétel előtt keletkezett (pl. gyári hibás)
  - hiányossága annak átvételekor nem volt kideríthető, illetve
  - sérülése annak átvétele előtt keletkezett
  Az eladó tartalmi nemtetszés miatt visszafizetési vagy cseregaranciát nem vállal.
  A szavatossági igényét az eredeti számlával érvényesítheti, ezért kérjük, hogy ezen iratokat gondosan őrizze meg.

  A vásárlástól való elállás joga

  A vevő jogosult a kiszállítást megelőzően a vásárlástól elállni. Erre vonatkozó szándékáról azonban a lehető leggyorsabban értesítenie kell az eladót.
  A vevő az áru átvételét követő nyolc munkanapon belül elállhat a vásárlástól, amennyiben:
  - erre vonatkozó szándékát írásban az eladó felé jelezte
  - a terméket bontatlan gyári csomagolásban szolgáltatja vissza
  Eladó köteles a visszaszolgáltatott áru vevő által kifizetett vételárát haladéktalanul, de legkésőbb az áru visszaszolgáltatását követő harminc napon belül visszatéríteni. A kiszállítási és visszaszállítási ill. az elállásból eredő minden költségeket a megrendelőnek kell viselnie.

  Személyes adatok kezelése

  Az Ulmus Kft. tisztában van azzal, hogy a személyes adatok védelme, és ezek megbízható kezelése nagy fontossággal bír a felhasználók számára.
  A Ulmus Kft. a vásárlók adatait kizárólag a megrendelés nyilvántartása és teljesítése, valamint az esetlegesen igényelt hírlevél kézbesítése érdekében rögzíti és azokat az Adatvédelmi törvény hatályos szabályozásának megfelelően kezeli.
  A Ulmus Kft. nem adja át a rögzített adatokat harmadik fél számára; különösképpen nem értékesíti, kölcsönzi, vagy cseréli azokat. Adatok átadása harmadik fél részére csak megrendelés ill. szállítás teljesítésének érdekében történhet (pl. szállítást végző alvállalkozó részére). Ilyen esetekben a partnereinktől elvárjuk, hogy az adatokat bizalmasan, a törvényben előírt rendelkezéseknek megfelelően kezeljék.
  Természetesen Önnek jogában áll bármikor azt kérni, hogy az adatait részben vagy teljes egészében töröljük. Az ilyen kéréseket késlekedés nélkül végrehajtjuk.

  A felelősség korlátozása

  A Bach-virágterápia internetes áruház kialakítása során arra törekedtünk, hogy friss, helytálló és világosan megfogalmazott információkat adjunk Önnek. Mindazonáltal a közölt adatokban és információkban véletlen hibák előfordulhatnak. Az Ulmus Kft. semminemű felelősséget nem vállal az esetleges gépelési hibákért, pontatlan vagy hiányos szövegekért, valamint aktualitását vesztett információkért.
  Az Ulmus Kft. fenntartja magának a jogot, hogy az internetes áruház oldalain közzétett adatokat, információkat külön értesítés nélkül megváltoztathassa.
  Az Ulmus Kft. honlapjának használata során nem zárhatók ki ezen oldal használatából eredő kockázatok, beleértve bármilyen kockázatot arra, hogy az Ön számítógépe, programjai vagy adatai károsodhatnak valamely vírus, program vagy bármely egyéb fájl által, amelyek az Ulmus Kft. honlapján keresztül illetve annak használata során kerülnek elküldésre vagy aktiválásra. Az Ulmus Kft. semminemű felelősséget nem vállal a honlap használata során alkalmazott műszaki eszközökben esetlegesen keletkezett közvetlen vagy közvetett károkért és hibákért, az eszközökön tárolt adatok elvesztéséért ill. software helyreállításért, valamint az elmaradt haszonért.